PSIONICA .ro


 

  Psionica și Dispozitivele Psionice


Noile dispozitive psionice performante de putere


Psionica (ca și 'Radionica'), se bazează pe înțelegerea faptului că modelele de energie sau vibrațiile fiecărei persoane sunt atât de unice, cum sunt și amprentele degetelor, și că fiecare parte a corpului, până la nivelul celulelor, reflectă aceste "vibrații".

Psionica constituie una dintre metodele de acționare- și influență / influențare (de) la distanță, cu ajutorul legăturilor structurale, fiind extrem de efectivă, flexibilă și -totodată- puternică.


Un dispozitiv psionic și psihotronic "îngheată" legăturile structurale, la fel cum o fac și obiectele simbolice- sau sigiliile -magice-.
În cazul radionicii (în cazul de față; echivalent cu psionica), valorile numerice (ratele radionice) sunt convertite și folosite ca și 'legături structurale' -stabile și atemporale-.

Rata radionică (și NU "frecvența"!!) este o reprezentare structurală a unei actiuni specifice (adică; trend) asupra unei ținte (adică; target), fiind totodată și o reprezentare abstractă a țintei, sau -desigur- ambele.

Puterea- sau forța transferului și -implicit- viteza cu care efectul dorit și programat are loc, depinde în mare măsură de puterea- și intensitatea câmpului Energiei Vitale și Forței Vitale care înconjoară dispozitivele radionice și psionice.
Acesta este un aspect- și un fapt important de care mulți dintre practicanți sau chiar specialiști ai radionicii nu sunt constienti. (!)

O alimentare continuă cu ENERGIE VITALĂ & FORȚĂ VITALĂ ajută în mod considerabil succesul operațiunii radionice și psionice, și -desigur- crește considerabil rata de realizare.

În locul utilizării unor simboluri specifice (cum sunt filtrele sau card-urile "magice" care se utilizază doar pentru o acțiune anume și un "trend" specific bine definit și determinat) cu echipamentul și dispozitivul psionic se poate seta -prin ajutorul butoanelor- și discurilor de setare radionică și psionică, precum și a suprafeței de aderență-, orice rată (frecvență) a unui trend energetic -favorabil-, ce desemnează -și simbolizează- evenimentului dorit.

În timp ce setările psionice și radionice efectuate cu ajutorul butoanelor de setare sunt folosite pentru a conecta un "Trend" specific, un eveniment dorit și / sau un "Target", (o țintă, care poate fi una- sau mai multe persoane, -sau, în cazul auto-programării, chiar Dvs. însivă) pentru operatiunea respectivă, Generatorul Welz de Energie Vitală și Fortă Vitală integrat, intensifică acțiunea respectivă și furnizează-, alocă forța psihică -psionică- (Forța Vitală) pentru a succede, garantând -totodată- și reușita operațiunii radionice.

Cum în cazul telefoniei mobile, energia electromagnetică este purtătoarea de informații, tot așa, în cazul operațiunilor psionice (și radionice), purtătoarea în acest caz este energia- și forța vitală.

Fără un câmp corespunzător de puternic și continuu, orice setare psionică (și radionică) va eșua, la fel ca în cazul telefoanelor mobile unde nu este semnal electric.

Mai nou, datorită unei invenții extraordinare, respectiv a combinării genioase a tehnologie energie vitale cu radionica (psionica și psihotronica), această energie benefică subtilă poate fi generată (și acumulată), deasemeni; poate fi testată și simțită, preluată și utilizată în avantajul și în folosul persoanei respective (și, mai larg, în folosul omenirii și a tuturor ființelor)!


În absolut toate dispozitivele noastre psionice, este integrat cel puțin un Generator Welz; numit după inventatorul său: Karl Hans Welz (1944 - 2021) este un echipament performant care -efectiv- generează încontinuu- și neîncetat energie vitală [forță vitală, chi, prana, fluid magnetic, od (forță odică), orgon, vril, élan vital, x- energie, bioenergie, etc.].

A fost descoperit în anul 1991 și a fost perfecționat un an mai târziu datorită descoperirii unei matrice de material specială numită „Orgonite®” de către același inventator, care a explicat în „teoria legăturilor structurale” și posibilitatea transmisiei la orice distanță și fără orice pierdere -semnificativă!- a acestei energii subtile (vezi și Cartela Energetică de Vitalitate, sau Cartela Chi).


Dispozitivele noastre psionice și radionice acționate și propulsate cu Energie Vitală și Forță Vitală cu ajutorul- și de către Generatoarele de Energie Vitală & Forță Vitală inglobate și integrate în echipament, pot fi folosite în- și pt orice activitate care necesită un câmp puternic de Energie Vitală & Forțã Vitalã, în acest fel, posibilitătile și domeniul lor de utilizare este -aproape- infinită, multitudinea de aplicații în care pot fi folosite fiind limitată doar de bogăția imaginației fiecărui utilizator.


Puteți citi mai multe informatii (și puteți comanda aceste dispozitive și accesorii speciale) aici...
Copyright© Psionica.ro Toate drepturile rezervate!